مهمترین کاربرد گزینه محدوده، ایجاد یک زیرمجموعه از نتایج آثار بدست آمده به جهت سهولت در مطالعه آثار است که در ادامه با ذکر مثال به شرح آن میپردازیم. در مثال زیر جستجویی انجام شده است برای یافتن آثاری از نوع painting که از gold و paper تشکیل شدهاند. در اینصورت نتایج بدست آمده به شکل زیر خواهد بود: در ناحیه بالای صفحه در کنار جستجو، گزینه دیگری وجود دارد با نام "محدوده" که در شکل قبل مشخص شده است. با کلیک برروی این گزینه، ناحیه مربوط به آن باز میشود که شامل مواردی مانند نوع اثر، ماده سازنده، محل تولید و ... میباشد: با انتخاب هریک از موارد فوق، آثار موجود در آن ناحیه خاص همراه با تعداد آن آثار را میتوان مشاهده کرد. برای نمونه در شکل زیر فهرست نوع اثر و ماده سازنده باز شده است: همانطور که در شکل بالا ملاحظه میکنید در ناحیه نوع اثر در قسمت محدوده، 7 مورد (به رنگ زرد درآمدهاند) نمایش داده شده است، تمامی آنها مقادیری هستند که در نوع اثر (کادر قرمز) وجود دارند. بنابراین تمامی نوع اثرهای موجود در این 38 اثر به تفکیک همراه با تعداد هرکدام نمایش داده شده است. فرض کنید میخواهید آثاری را که نوع آنها drawing است را مورد بررسی بیشتری قرار دهید. بنابراین کافی است "drawing" را همانند شکل قبل انتخاب کنید. عدد 5 نشان دهنده این است که از بین آثار موجود تعداد آثاری که نوعشان drawing است 5 اثر میباشد (از بین 38 اثر موجود). بنابراین در قسمت فهرست یافتهها تنها 5 اثر نشان داده خواهد شد (کادر قرمز). به این ترتیب برای محدود کردن تعداد خاصی اثر به جهت مطالعه راحت تر و سریع تر از گزینه محدوده استفاده میگردد. نکته مهم: لازم به یادآوری است که در نتایج جستجویی که تعداد یافته ها زیاد است و در نهایت فقط 100 اثر نمایش داده میشود استفاده ازمحدود کردن نمایش آثار بوسیله گزینه محدوده فقط برروی همین 100 اثر فوق خواهد بود نه برروی کل نتایج. حال اگر ازبین گزینههای موجود در قسمت محدوده محل تولید را انتخاب کنید، در اینصورت فهرستی از آثار موردنظر که دارای محل تولید هستند همراه با تعداد آنها نمایش داده میشود. در شکل زیر از گزینه محل تولید آثار، ایران را انتخاب کرده ایم:
همانطور که مشاهده میکنید از بین آثارموجود فقط 8 اثر از آنها در ایران تولید شدهاند. در بین عبارتهای موجود در ناحیه محدوده دوعبارت دیگری که در زیر مجموعههای تمامی گزینهها به چشم میخورد عبارتهای فاقد مقدار و دارای مقدار است. "فاقد مقدار" همانطور که از نامش هم پیداست آثاری را نشان میدهد که اطلاعات مربوطه در آن وارد نشده باشد و همینطور "دارای مقدار" آثاری را نشان میدهد که اطلاعات موردنظر در آن وجود داشته باشد. برای نمونه اگر از محل تولید گزینه "فاقد مقدار" انتخاب شود یعنی آثاری از این گروه که محل تولیدشان مشخص نیست و عبارتی برای آن وارد نشده است، "دارای مقدار" نیز به این معنی است که در آنها حتماً یک محل تولید وارد شده است. بدین ترتیب با انتخاب این دو گزینه میتوان به آثار موردنظر به راحتی دسترسی پیدا کرد. در شکل زیر برای محل تولید گزینه "فاقد مقدار" انتخاب شده است:
از بین کل یافتهها که 38 اثر میباشد تعداد 8 اثر محل تولیدشان مشخص نشده است که درشکل مشخص شدهاند. در شکل بعد برای محل تولید گزینه "دارای مقدار" انتخاب شده است:
ازبین تعداد کل یافتهها که 38 اثر است، تعداد 30 اثر از آنها دارای دست کم یک محل تولید هستند. بنابراین با کمک ابزاری که در قسمت محدوده وجود دارد میتوان آثار را فیلتر کرده ومورد بررسی قرار داد. گزینه دیگری که در ناحیه محدوده وجود دارد "تصویر" است که با استفاده از آن میتوان آثاری را که تصویر و یا تصاویری از آنها موجود است انتخاب و مشاهده کرد. در شکل قبل از گزینه تصویر، "دارای مقدار" انتخاب شده است و از آنجایی که تمام 38 اثر موجود دارای تصویر هستند، تمام آثار نمایش داده شده است. آخرین گزینه در فهرست محدوده "علامتگذاری" است که دارای 3 مورد علامتگذاری شده، علامتگذاری نشده و علامتگذاری آماری میباشد:
فرض کنید در هنگام مطالعه، اثر یا آثاری وجود دارند که لازم است برای مطالعه بیشتر دوباره به آنها رجوع کنید. در این حالت میتوانید آن اثر یا آثار را انتخاب (علامت گذاری) نمایید و در نهایت با کمک گزینه علامتگذاری شده، از بین تمام آثار موجود دوباره به آنها رجوع نمایید. در شکل زیراز فهرست آثار موجود 2 اثر انتخاب (علامتگذاری) شده اند: در نهایت با انتخاب گزینه علامتگذاری شده فقط دو اثر موردنظر نمایش داده خواهد شده :
علامتگذاری آماری برای مشاهده آماری آثار کاربرد خواهد داشت که در یک مستند بطورجداگانه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.