سلام،
درباره تفاوت URI و URL مطالعه میکنم. اما شک دارم که درست متوجه شده باشم. با اجازه شما این موضوع را ایجاد کردم که دربارهاش راهنمائی بگیرم. هر آنچه متوجه شدهام را اینجا مینویسم، ممنون میشوم راهنمائی بفرمائید که درست است یا خیر.
با سپاس و احترام فراوان
---------------------------------------
1. URI را میتوان به منزلۀ «مکانیاب»، «اسم» یا «هر دو» تلقی کرد. اصطلاح «مکانیاب منحصر به فرد منبع» اشاره به زیر مجموعهای از URIها میکند که علاوه بر شناسایی یک منبع، ابزاری برای تعیین محل منبع از طریق تعریف ساز و کار دسترسی اولیۀ خود (به عنوان مثال، موقعیت مکانی شبکه) فراهم میکند.
2. همۀ URLها، URI هستند. اما همۀ URIها، URL نیستند.
3. URIها شناسگر هستند، بدین معنا که میتوانند خودشان یک اسم منبع باشند، یا یک اسم منبع به همراه روشی برای درسترسی به آن به حساب آیند.
4. ما زمانی یک URL داریم که ترکیبی از اسم و روش دسترسی به آن را در اختیار داشته باشیم.
5. بهتر از URL برای این مفهوم استفاده شود زیرا نسبت به URI خاصتر و دقیقتر است و همچنین رایجتر است. به طور کلی، اگر میخواهید بین یکی از این دو سرواژه، انتخابی داشته باشید از آن موردی استفاده کنید که توسط اکثر مردم درک میشود. پس URL انتخاب بهتری است.
6. یک URL با پروتکل http حتما نباید به عنوان یک صفحه واقعی در وب وجود خارجی داشته باشد.