کاربر ارشد
27 آبان 1399 16:03 |
|
با سلام این انجمن محل تبادل اطلاعات و هماهنگی درباره پروژهای است که به اختصار آنرا ICH میخوانیم ایجاد شده است در این انجمن به ثبت و تبادلنظر در مورد فعالیتی که قرار است انجام شود میپردازیم.
|
|
|
|
کاربر ارشد
27 آبان 1399 23:20 |
|
سلام، ممنون از لطف و زحمت شما. این پروژه (ICH: Iranian Intangible Cultural Heritage) بنا دارد به ثبت «آثار ميراث فرهنگی ناملموس ایران» در یک پایگاه داده در ققنوس بپردازد. دادههای اولیه پایگاه بر مبنای فایل منتشر شدۀ «دفتر ثبت آثار و حفظ و احيای میراث معنوی و طبيعی، معاونت میراث فرهنگی، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری» تهیه شده است که به مرور تکمیل خواهد شد. فازبندی اولیه پروژه پیشنهادی (احتمالا تغییر خواهد کرد) برای تکمیل دادهها به شرح زیر است: 1.اثر و نوع اثر 2.مجموعههای آثار (دستهبندی آثار بر مبنای موضوع مثلا مهارتهای صنایع دستی، تهیه خوراک و آشامیدنی، آئینهای مذهبی و غیره یا دستهبندی بر مبنای استان) 3.موضوع 4.تاریخ 5.کنشگران و مالکان اثر 6.وضعیت و جایگاه فعلی اثر 7.کتابشناسی برنامه زمانبندی انجام پروژه: 1. تکمیل تنظیمات پایگاه تا 15 اسفند 1399 2. تکمیل محتوای پایگاه تا 7 تیر 1400 پینوشت. برای اینکه اطلاعی از برنامه زمانی من داشته باشید، عرض کنم که من روزهای تعطیل و به ویژه پنجشنبه و جمعه وقت آزادتری دارم. میتوانم درسهایم را در طول هفته از شما یاد بگیرم و مشقهایم را در همین روزها انجام دهم. با تشکر و احترام
|
|
|
|
کاربر ارشد
28 آبان 1399 09:31 |
|
سلام پایگاه داده ICH تعریف شده و تمامی دسترسیها به کاربر (Niknia) داده شده است. از طریق برگه پایگاه دادههای اختصاصی میتوانید به آن متصل شوید. در حال حاضر پایگاه خام میباشد و هیچ فرم و صفحه نخستی در آن وجود ندارد. موفق باشید.
|
|
|
|
کاربر ارشد
28 آبان 1399 09:51 |
|
سلام، یکبار تست کردم، فکر میکنم هنوز دسترسی برقرار نیست. با احترام
|
|
|
|
کاربر ارشد
28 آبان 1399 10:00 |
|
سلام تمامی دسترسیها داده شده یک بار برنامه را ببندید و مجدد اجرا کنید. موفق باشید.
|
|
|
|