اگر شمارهگذاری خاصی برای آثار شما وجود دارد میتوانید در بخش انتهایی شناسه از آن شماره استفاده کنید. در غیر اینصورت، همان شمارهگذاری سریالی را خواهیم داشت. اگر روش سریالی را انتخاب کنید شماره یک اثر صرفا تضمین کننده یکتایی شناسه خواهد بود و بازنمایی کننده هیچ "معنایی" نیست و اختصاص آن به یک اثر در واقع اتفاقی صورت پذیرفته است.
این موضوع را از زاویه دیگری ببینیم. اگر شماره اثر هیچ معنایی با خود حمل نکند در انتخاب اینکه که کدام شماره را به کدام اثر اختصاص دهیم کاملا آزاد خواهیم یود. میتوانید به جای آنکه یک شماره را به یک اثر اختصاص دهید، یک اثر را به یکی از شمارههای 1 تا 199 نسبت دهید. تفاوت این است که با این کار میتوانیم فهرستی از E22هایی که از 1 تا 199 شمارهگذاری شدهاند را "از پیش" در پایگاه داده درج کنیم و شما به تدریج یک اثر را برای هر شماره انتخاب کنید. درج 200 موجودیت از یک نوع معلوم که به ترتیب شماره خوردهاند یک کار ماشینی است که خوشبختانه ابزار انجام آن در ققنوس فراهم است. یعنی شما از "درج" اولیه 200 رکورد خود معاف هستید و لازم است تنها به "ویرایش" آنها فکر کنید.
البته حتما توجه دارید که به محض آنکه اولین ویژگی یک اثر را به آن منسوب کردید به آن هویت دادهاید و دیگر نمیتوانید آنرا با دیگر موارد همتراز بدانید. از قضا اختصاص یک اثر به یک شماره همان تعیین اولین ویژگی برای آن اثر است (در طرح ما اختصاص نوع اثر) . پس از آنکه با یک مابه ازاء بیرونی متناظر شوند شمارهها هویت خواهند یافت.
به این ترتیب کافی است در مورد تعداد و پیشوند مورد نظر اظهار نظر بفرمایید. همکاران به من لطف کرده و رکوردهای شماره دار و به دنبال آن فرمهای لازم برای ملاحظه آنها را به پایگاه اضافه خواهند کرد تا از مرحله درج آنها عبور کرده به بخش بعد این مرحله یعنی نوع اثر برویم.
پ.ن: فراموش کردم تصریح کنم که در ازای این کار علاوه بر خود آثار، ما 200 موجودیت از نوع E42 نیز به پایگاه اضافه خواهیم کرد که از طریق P48 به موجودیت متناظر خود مرتبط شدهاند که خود کمتر به طور مستقیم دیده میشوند و عملا برای شناسایی آثار مورد استفاده قرار میگیرند.