انجمن‌های پشتیبانی

آخرين ارسال 04 تیر 1398 18:07 توسط Niknia
نمودار کاوش
12 پاسخ
مولف پيغام ها


کاربر ارشد


کاربر ارشد


--
13 خرداد 1398 12:48

    سلام،

    پیروی گفتگوی ایمیلی با جناب مهندس حجتی دربارۀ رسم نمودارهای پروژه، نموداری که رسم کرده‌ام و می‌دانم اشکال دارد را می‌فرستم. نمودار با نرم‌افزار visio رسم شده است.

    با احترام

    Excavation (Activity)_13031398.rar



    کاربر ارشد


    کاربر ارشد


    --
    13 خرداد 1398 12:53

    من اطلاعات این پیوند را این طور می‌خوانم:

    A) "Veshnavah" (E48 Place Name) 466 -> P87 is identified by [B] -> E44 Place Appellation

    B) "Veshnavah" (E48 Place Name) 466 -> P3 has note [F] -> E1 CRM Entity

     (اینجا به جای E1 از E62 استفاده کردم چون فکر کردم می‌توانم موجودیت درست‌تر را بگذارم)

    من نمی‌خواهم بگویم که دو موجودیت متفاوت داریم یکی Place Name و دیگری  Place Appellation  ولی نمی‌توانم نشان دهم که چطور Place Name مشخصه‌هایی را از رده بالاتر خود یعنی Place Appellationبه ارث برده است. 

    البته فکر کنم اگر برای نشان دادن رابطه subclass بودن یک رده با رده بالاتر خود، آن موجودیت را در قسمت پایین موجودیت اصلی بدون ذکر عبارتی برای مشخصه بیاورم، درست باشد.

    با احترام

    -------------------------------------------------------------

    پاسخ جناب مهندس حجتی:

    "نمایش تخصصی وب تمام مشخصه‎های یک موجودیت را بازنمایی می‎کند. اما سطحی که مشخصه‎ در آن ظاهر شده است را نیز در سمت چپ پر رنگ نمایش می‎دهد. بنابراین در مثال شما PlaceAppellation و CRMEntity سطح ظهور مشخصه‎های مرتبط هستند نه، آنطور که من از نوشته شما برداشت می‎کنم، نوع مقدار آن مشخصه‎ها. یعنی مثلا مقدار P87 از نوع PlaceAppellation نیست. برای اینکه بدانید نوع مقدار P87 چیست تنها باید روی آن کلیک کنید. نوع موجودیت در صفحه جدید ظاهر می‎شود (در این مورد Place). نوع Place مورد تایید مدل هم هست (به معکوس بودن رابطه هم توجه داشته باشید)."



    کاربر ارشد


    کاربر ارشد


    --
    13 خرداد 1398 12:58

    سلام،

    خیلی ممنون از پاسخ شما. منظور من مقدار موجودیت نیست. برای نشان دادن مقادیر موجودیت‌های دیگری در ققنوس بر حسب الگو تعریف شده است. صرفا خواستم بگویم من اطلاعات آن پیوند را اینطور خواندم و رسم کردم. 

    با احترام



    کاربر ارشد


    کاربر ارشد


    --
    13 خرداد 1398 13:38
    سلام،

    پس در یک شکل دو استفاده ناسازگار از یک نماد کرده‎اید (دو مستطیل که نام رده موجودیت را دارند و از طریق پیوندی که نام مشخصه را دارد به هم متصل شده‎اند). اگر هر مستطیل به معنای یک موجودیت و پیوند به معنای مشخصه مرتبط کننده آنهاست، که ظاهرا همه جای دیگر چنین است، اتصال دادن E44 و E48 توسط رابطه P87B نمی‎تواند درست باشد. زابطه‎ای که شما رسم کرده‎اید بنا به این قاعده اینطور خوانده می‎شود که دو موجودیت از این دو نوع وجود دارد.

    پیشنهاد استفاده از یک نوع رابطه دیگر (خط چین بدون اشاره به نام مشخصه) این ناسازگاری را رفع می‎کند. این رابطه اشتقاق (derivation یا همان subclassing) میان دو کلاس را بازنمایی می‎کند. اما گنجاندن این رابطه سوال دیگری را برای مخاطب ایجاد می‎کند. آن اینکه چرا به این یک مورد چنین توجه ویژه‎ای در این نمودار شده است. مثلا چرا  همین رابطه برای E53 در همان شکل نیامده است.

    این نمادها همانها هستند که توسط برنامه‎نویسان در نمودارهای توصیف کننده برنامه‎هایشان مورد استفاده قرار می‎گیرند (به طور مشخص class diagram)

     

    موفق باشید.



    کاربر ارشد


    کاربر ارشد


    --
    13 خرداد 1398 14:13

     

    سلام،

    بله حق با شماست. خطا کرده بودم با استفاده از رابطه خط چین می‌توانیم generalization و specialization یکی از مفاهیم class diagram را نشان دهیم.

    در مورد پاسخ پرسش دیگر شما یعنی "چرا  همین رابطه برای E53 در همان شکل نیامده است." هنوز ایده‌ای ندارم. می‌خواهم نمودار را دوباره رسم کنم.

    ممنونم از راهنمائی شما


    شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
    صفحه 1 از 3123 > >>