من اطلاعات این پیوند را این طور میخوانم:
A) "Veshnavah" (E48 Place Name) 466 -> P87 is identified by [B] -> E44 Place Appellation
B) "Veshnavah" (E48 Place Name) 466 -> P3 has note [F] -> E1 CRM Entity
(اینجا به جای E1 از E62 استفاده کردم چون فکر کردم میتوانم موجودیت درستتر را بگذارم)
من نمیخواهم بگویم که دو موجودیت متفاوت داریم یکی Place Name و دیگری Place Appellation ولی نمیتوانم نشان دهم که چطور Place Name مشخصههایی را از رده بالاتر خود یعنی Place Appellationبه ارث برده است.
البته فکر کنم اگر برای نشان دادن رابطه subclass بودن یک رده با رده بالاتر خود، آن موجودیت را در قسمت پایین موجودیت اصلی بدون ذکر عبارتی برای مشخصه بیاورم، درست باشد.
با احترام
-------------------------------------------------------------
پاسخ جناب مهندس حجتی:
"نمایش تخصصی وب تمام مشخصههای یک موجودیت را بازنمایی میکند. اما سطحی که مشخصه در آن ظاهر شده است را نیز در سمت چپ پر رنگ نمایش میدهد. بنابراین در مثال شما PlaceAppellation و CRMEntity سطح ظهور مشخصههای مرتبط هستند نه، آنطور که من از نوشته شما برداشت میکنم، نوع مقدار آن مشخصهها. یعنی مثلا مقدار P87 از نوع PlaceAppellation نیست. برای اینکه بدانید نوع مقدار P87 چیست تنها باید روی آن کلیک کنید. نوع موجودیت در صفحه جدید ظاهر میشود (در این مورد Place). نوع Place مورد تایید مدل هم هست (به معکوس بودن رابطه هم توجه داشته باشید)."