سلام،
خیلی ممنون از زحمتی که کشیدهاید. از لطف و محبتی که به من و همکارانم داشتهاید بسیار سپاسگزارم. اما خواهش میکنم در صورت امکان نام من و ایشان را از نوشته حذف بفرمایید. ما همگی تحت عنوان واحد ققنوس مشغول یک کار گروهی هستیم و محصول ققنوس نماینده نام همه ماست. به خصوص اینکه نوشته شما در ذیل همین نام در معرض دید همگان قرار میگیرد فکر نمیکنم اشاره به نام تک تک نامها ضرورتی داشته باشد.
نیت از درج این نوشته که من آنرا به پیشگفتار کتاب تشبیه کردم این بود که مخاطبان ناآشنا با پایگاه داده علاوه بر مشخصات پایگاه و پروژه، با متولی و مدیر آن هم آشنایی داشته باشند. کسی که نقش authority را در مورد این اطلاعات بازی میکند. فکر میکنم بد نباشد، البته در صورتی که خودتان مایل باشید، در کنار نام و امضاء اطلاعاتی در مورد موقعیت آکادمیک و تماس و ارتباط با خودتان بگنجانید تا کاربران در صورتی که مایل به استفاده و ارجاع به کار شما باشند توانایی برقراری تماس با شما را داشته باشند. البته باز تاکید میکنم که این تنها پیشنهاد من است و اختیار مطلقا با شماست.
میدانم که در حال تدوین پایاننامه هستند و زمان بسیار با ارزشی دارید. اینکه در این بازه برای بار دوم زمان برای چنین کاری زمان صرف کنید خواسته بجایی نیست. خواهش دارم هر زمان که فرصت شما اقتضاء کرد به این تغییرات بپردازید. تا آن زمان ما و مخاطبان به معرفی فعلی از پروژه که پبشتر تهیه کردهاید اکتفا خواهیم کرد.
موفق باشید.