انجمن‌های پشتیبانی

آخرين ارسال 05 مرداد 1398 12:48 توسط Niknia
سئوالات مربوط به ققنوس
55 پاسخ
مولف پيغام ها

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
21 بهمن 1397 10:36

سلام،

لطفا این تصویر را که مربوط به نحوه نمایش یادداشت پایگاه مستند CIDOC CRM و این تصویر را که مربوط به محاوره درج یادداشت در پایگاه وشنوه است؛ ملاحظه فرمائید.

می‌دانم که پایگاه وشنوه کلا فارسی است و اطلاعات متنی راست‌چین نمایش داده می‌شود؛ ولی سؤالم این است که آیا پایگاه مستند CIDOC CRM، کلا انگلیسی است که یادداشت‌های موجودیت‌های آن با وجود اینکه عنوان فیلد یادداشت فارسی است، متنش چپ‌چین نمایش داده می‌شود؟

نکته دوم: فکر می‌کنم در محاوره درج یادداشت جدید هم نمی‌توان کاراکترهای + و - را درج کرد. همچنین اگر برای copy، cut و paste از کلیدهای میانبر مثل ctrl+v و غیره استفاده نکنیم و روی خود متن انتخاب شده کلیک راست کنیم و بعد از منوی بازشده هر یک از این functionها را انتخاب کنیم، آنچه دلخواهمان است اتفاق نمی‌افتد. مثلا با cut کردن یک کلمه، کل متن موجود، cut می‌شود نه فقط کلمه منتخب و غیره.

با سپاس و احترام

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
23 بهمن 1397 10:53
سلام،

در مورد چپ‌چین شدن تفاوت در تعریف فرم است. پانویس‌ها می‌توانند به صورت چپ‌چین، راست‌چین یا خودکار تعریف شوند. در وضعیت خودکار محتوای متن جهت را تعیین می‌‎کند. در صورتی که بفرمایید کدام مد نظر شماست می‎توان فرم را به دلخواه شما تعریف کرد.

در مورد مشکل cut و paste حق با شماست در هنگام استفاده از منو رفتار همان است که اشاره کردید. این رفتار از ویندوز به ما به ارث رسیده. اگر از shortcutها استفاده کنید نتیجه درست است. به هر حال جای بررسی دارد.

متشکرم

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
23 بهمن 1397 13:28

سلام،

خیلی ممنونم از توضیحات شما. فکر می‌کنم با توجه به دو زبانه شدن محتوای پایگاه، وضعیت خودکار بهتر باشد.

با سپاس و احترام

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
23 بهمن 1397 13:38
البته وضعیت‌هایی که عرض کردم مربوط به نمایش‌هایی است که مثلا در پانویس فهرست‌ها ظاهر می‌شود. الان دقت کردم به این موضوع که تصویری که شما ارسال کرده‌اید به ویرایش مربوط است. محاوره ویرایش فقط وضعیت راست‌چین را دارد. اما همین یادداشت اگر جایی برای نمایش ظاهر شود می‎تواند وضعیت خودکار داشته باشد. برای این کار باید فیلدی مثل "یادداشت تولید یا مرمت اثر" به فهرست اضافه شود آیا همین مورد نظر است؟

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
23 بهمن 1397 13:46
البته یاد آوری کنم که در وضعیت ویرایش همواره به ترکیب کلید Ctrl+Left Shift و یا Ctrl+Right Shift می‌توانید جهت محتوای در حال ویرایش را به جهت دلخواه تغییر دهید.
شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
صفحه 7 از 12 << < 56789 > >>