کاربر ارشد
03 آذر 1399 11:01 |
|
سلام اگر دربرگه جابه جایی و اندازه تراز را هم برای عکس و هم برای تقسیم ناحیه چپ انتخاب کنید تصویر به سمت چپ منتقل میشود. ولی بهتر است تعداد سطر و ستون و اندازه آنها را در ناحیه اصلی تغییر دهید و یک تقسیم ناحیه 1*1در داخل یکی از سطر و ستونها بیاندازید و عکس را بارگذاری کنید و حالا تراز عکس را سمت راست انتخاب نمایید. از فایل عکسی که در پیوست این پست قرار دارد استفاده نمایید. موفق باشید.
|
|
|
|
کاربر ارشد
03 آذر 1399 14:28 |
|
سلام با مفهوم علائم ستاره و کاما در فیلد اندازه آشنا نیستم. از پایگاه دیگری نگاه کردم و عین همان را اجرا کردم ولی الان سوالم این است که اینجا (فایل پیوست) من چه خطایی می کنم که با تصویب این پیغام در درج تقسیم ناحیه، ناحیه اصلی حذف میشود. با احترام
|
|
|
|
کاربر ارشد
03 آذر 1399 16:17 |
|
سلام اندازه ناحیه را میتوانیم با ستاره و کاما تعیین کنید. بوسیله کاما اندازه فضاها را میتوان از هم جدا کرد. 1- برای تعیین اندازه دقیق سطر یا ستون از عدد مطلق استفاده میشود، به اندازه همان عدد فضا به یک سطر یا ستون اختصاص داده میشود. 2- برای تخصیص سهمی از فضای باقی مانده به سطر یا ستون از * استفاده میشود. توجه داشته باشید که ستاره میتواند ضریب داشته باشد که به معنی افزایش سهم از فضای باقی مانده به اندازه آن ضریب است. 3- برای تعیین اندازه سطر یا ستون به اندازه محتوای درون آن ازعبارت "Auto" یا ", "یا هر کارکتر دیگری میتوان استفاده کرد. تقسیم ناحیهای که در داخل ناحیه اصلی قرار دارد کل فضای ناحیه اصلی را در برگرفته است در هر سلول از سطر یا ستون فقط میتوانید از یک عنصر استفاده کنید. به همین دلیل اجازه اضافه کردن عنصر دیگری را نمیدهد و با این خطا که ناحیه دارای محتواست مواجه میشوید. موفق باشید.
|
|
|
|
کاربر ارشد
18 آذر 1399 12:14 |
|
سلام، من متوجه اشتباهم برای آن خطایی که دیده بودم شدم. ممنون از توضیحات شما. اشتباه من این بود که تقسیم ناحیه را به داخل یکی از سلولها درگ نمیکردم. تصویر اضافه شد ولی خیلی ممنون میشوم اگر زحمت بکشید چک بفرمائید که چرا background آن مشکی است؟ با احترام
|
|
|
|
کاربر ارشد
18 آذر 1399 14:14 |
|
سلام لطفاً فایل پیوست را جایگزین تصویر قبلی نمایید. موفق باشید.
|
|
|
|