سلام،
1- موجودیتهای فعلی پایگاه داده شما با نوع E22 اضافه شدهاند. این با در نظر گرفتن نوع دیگری برای موجودیتها کمی نامنطبق است. آنطور که من مرور کردم شما مواردی مثل نقشهها، رسمها یا تصاویری که در مستندات ظاهر شدهاند را به عنوان موجودیتهای اصلی در فهرست آوردهاید. به نظر میرسد بعضی از موارد به خصوص نقشهها اصولا ارتباطی به اشیاء ندارند و نباید در این فهرست منظور شوند. یک نقشه میتواند تصویری باشد که با ارتباطی مثل P138 به یک مکان (مثلا محل کاوش) مرتبط شود اما به نظر نمیرسد که ارتباطی با اشیاء کشف شده داشته باشد. همینطور ممکن است رسمی از یک شیء در دسترس داشته باشیم. این رسم هم میتواند در فهرست تصاویر شیء مربوطه (باز هم از طریق P138) ظاهر شود. از آنجا که در این مرحله بر آثار و انواع آنها متمرکز هستیم ممکن است صحیحتر باشد که این موارد را جزیی از این فهرست ندانیم. اینها ممکن است بخشی از فاز C یا فاز I پروژه باشند. البته اینها بر اساس پیشفرضهای من بر اساس تصاویر و نقشهها و توصیفی است که از آنها در جدول ذکر کردهاید.
3- در مواردی که موفق به تعیین نوع اثر نشدهاید سه حالت وجود دارد
الف- نوع اثر شما با عنوان دیگری در موزه بریتانیا ظاهر شده است. مثلا sherd، همانطور که حتما خودتان هم ملاحظه کردهاید، به عنوان نام دیگری برای vessel در فهرست شناسههای آن ظاهر شده است . در این حالت میتوانید از شناسه vessel استفاده کنید.
ب- طبیعت درختی ماجرای نوع اثر به شما اچازه میدهد که در صورتی که نوع دقیق اثر را هم پیدا نکردید از نوع سرگروه (بالقوه) نوع اثر مورد نظرتان استفاده کنید. این تشخیص البته کارشناسانه است اما در مورد خاص sherd به نظر میرسد که با این رویه باز هم (به طور اتفاقی) به همان vessel خواهید رسید. در این روش شما نوع اثرتان را با دقت کمتری ثبت کردهاید.
ج- در نهایت اگر این روشها مورد نظر نبود لازم است در این موارد از ارجاع به موره بریتانیا صرفنظر کنید و نوع اثر مستقل خودتان را در پایگاه داده ایجاد کنید. در این حالت sherdای در پایگاه خواهید داشت که نوع اثر به شمار میرود اما به خودی خود ارجاعی به موزه بریتانیا ندارد.
با این وصف از نظر من مورد sherd و موارد زرد رنگ یک مساله به شمار میروند. تنها تفاوت اینست که شما این عنوان خاص را در سایت موزه بریتانیا یافتهاید. این تنها به این معنی است که "ممکن است" در نسخههای آتی مستند انواع اثر ظاهر شود.
موارد نارنجی رنگ مساله خاصی نیستند فقط به این معنی هستند که برای یک اثر بیش از یک نوع تشخیص دادهاید. نوع اثر میتواند چند مقداری باشد و این هیچ اشکالی ندارد. فقط برای موارد آتی عرض میکنم که در چنین مواردی بهتر است شناسه اثر به ازای هر نوع آن یک بار در یک سطر جدید تکرار شود. یعنی اگر اثری دو نوع دارد دو سطر با شناسه آن اثر داشته باشیم که در هر یک شناسه یکی از نوعها آمده است. برای ماشین پردازش چنین شکلی سادهتر است.
4- در مورد عنوان اصلی من نکته مشکلی ندیدم. البته توجه داریم که با انتخاب این مقادیر برای شناسه اصلی، در فهرست آثار مواردی با عنوان مشابه ظاهر خواهد شد. که البته این حالت با هر انتخابی به جز شناسه یکتا (که ذاتا غیر تکراری است) رخ میدهد و زیاد هم غیر متداول نیست.