سلام،
1- دو نمودار اول بهانهای به دست میدهند که در مورد فضای خاکستری توضیحی بدهم. class diagram این سری تقریبا فاقد اطلاعات است. نه در مورد توصیفگر و نه در مورد مقدار چیزی به دست نمیدهد. در اینجا باید توصیفگر به شکلی نمایش داده شود که در Instance diagram آمده است. یعنی اگر چه قرار نیست در نمودار class diagram به Instanceها بپردازیم اما همان خاکستری بودن لازم میدارد که توصیفگر را در اینجا بیاوریم. ابنجا توصیفگر نقش ساختاری بازی میکند. یعنی با این تغییر است که نمودار داری محتوا میشود و یک مشخصه جدید رسمیت پیدا میکند.
2- در دو نمودار دوم همان مسئله بالایی به شکل حادتر وجود دارد. در واقع تمام "قرمز"های نمودار Class diagram به جز سه مورد پایینی باید در class diagram بیاید چون همگی برای توصیف ساختار مشخصه BMP1 لازم هستند. اگر من باشم به اتکاء این نمودار، در نمودار instance diagram از عبارت BMP1 برای ارجاع به محتویات class diagram استفاده میکنم و دیگر جزییات آنرا نمیآورم و فقط سه مورد قرمز آخر را در این نمودار میآورم.
به جز این فکر کنم برخی از روابط هم کامل نیستنند مثلا بعضی از P137 ها برای بیان domain و range مشخصه BMP1 استفاده شدهاند. این امر در توصیفگر آنها آمده که در شکل شما نیستند.
توجه دارید که با تغییراتی که من اشاره میکنم، در مورد این چهار نمودار، دیگر شاید استفاده از عبارتهای class diagram و instance diagram به جا نباشد. به جای آن بگوییم "نمودار توصیف مشخصه" و نمودار "استفاده از مشخصه". اولی برای توصیف ساختاری مشخصه به کار میآید و دومی مثالی از نحوه استفاده از مشخصه را به دست میدهد. واضح است که منظور مشخصه گسترش یافته BMP1 است.