انجمن‌های پشتیبانی

آخرين ارسال 04 تیر 1398 16:30 توسط Niknia
مرحله 1 (2). نوع اثر
42 پاسخ
مولف پيغام ها

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
23 آبان 1397 09:43

سلام،

سپاس از زحمت.

هنگام ورود به پایگاه با خطای پیوست مواجه شدم. پیش و پس از ورود رمز این خطا ظاهر شد.

با احترام

Qoqnus-NIK-er1.jpg

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
23 آبان 1397 16:33
اشکالی در تنظیمات پایگاه داده پیش آمده بود. لطفا مجددا تلاش بفرمایید

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
23 آبان 1397 23:27

سلام،

ممنونم. 

لطفا فایل اکسل پیوست و موارد زیر را ملاحظه فرمائید:

1. در برخی از موارد MainTitle خوبی انتخاب نکرده‌ام.

2. برای n91 فراموش کرده بودم، MainTitle بنویسم. در ردیف 64 یک عنوان  پیشنهاد کردم.

3. در ردیف‌های 1 تا 5، چون عنوان با یک عدد شروع شده و با وجود عدد دیگری در عنوان که به نوع اشاره دارد، بهم ریختگی در عنوان ایجاد شده (راست‌چین است). شاید بد نباشد به حروف نوشته شود.

4. در MainTitle ردیف 10، علامت نقل قول وجود دارد که در ققنوس به صورت کاراکتر علامت سئوال نمایش داده شده است.

5. 100 شناسه دیگر حذف شده‌اند، اگر علت خاصی دارد، ممنون می‌شوم لطف کنید و بفرمائید چه بوده است.

با سپاس و احترام

Vashnave objects_MainTitle_URIs.xlsx

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
26 آبان 1397 11:01

سلام،

دوستان تغییرات مورد نظر شما را اعمال خواهند کرد. اما به طور کلی اگر بناست اطلاعات پایگاه شما "صرفا" انگلیسی باشد می‎توانیم فرمهای نمایش شما را اصولا چپ به راست در نظر بگیریم که مسائلی از این دست را نداشته باشیم. 

در مورد 100 اثر دوم هم تا جایی که به یاد دارم مطلوب نهایتا حذف کردن آن‌ها بود که به آینده موکول کردیم. در این مقطع حذف یکباره آن‌ها میسر شد و آن‌ها را حذف کردیم. اگر باز هم مورد نیاز باشند دوباره اضافه خواهند شد. 

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
26 آبان 1397 12:16
سلام،
خیلی ممنونم از لطف شما.
اطلاعات کلی که در اختیار من هست به زبان انگلیسی است. حساسیتی بر روی نحوه چینش متن ندارم. ممکن است در آینده بخواهیم اطلاعات دو زبانه ارائه کنیم. بنابراین زحمت مضاعف می شود.
با سپاس و احترام
شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
صفحه 7 از 9 << < 56789 > >>