انجمن‌های پشتیبانی

آخرين ارسال 31 تیر 1398 18:22 توسط Niknia
مرحله 2. کاوش
133 پاسخ
مولف پيغام ها

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
18 آذر 1397 09:43
خیر غلط املایی بوده لطفا شما صحیح وارد کنید و این مورد را هم اصلاح بفرمایید

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
18 آذر 1397 10:06

بازه‌های زمانی درج شد.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
18 آذر 1397 10:58
بسیار خوب. اما مشکلی هست. شما شناسه‌هایی که قرار بود شناسه یکتا باشند (urlها) را از جنس E50 درج کرده‌اید. من باید تذکر می‎دادم که در محاوره درج، مشابه با مکان‌ها نوع شناسه پیش‌فرض را به E42 تغییر دهید که فراموش کردم. به همین خاطر لازم است نوع این موجودیت تغییر کند. اما نوع موجودیت ویژگی‌ای از موجودیت است که طبق روال عادی ویرایش قابل تغییر نیست. پس لازم است این چند شناسه‌ها حذف و دوباره با نوع درست درج شوند.

همکارانم گزارش فهرست شناسه‌ها را به پایگاه اضافه خواهند کرد و حذف مربوطه را انجام خواهند داد. شما لطفا بعد از آن این چند شناسه را دوباره درج کنید. البته این بار درج شناسه جدید نه از محاوره درج موجودیت بللکه از محاوره ویرایش انجام خواهد شد چون خود موجودیت بازه زمانی از پیش درج شده است.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
18 آذر 1397 11:07

اتفاقا شک کردم ولی گفتم چون خودتان اشاره نفرمودید تغییری در پیش فرض‌ها انجام ندهم. فکر می‌کنم من امکان حذف ندارم و خطا گرفته بودم. 

ببخشید زحمت مضاعف شد.

با سپاس

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
18 آذر 1397 12:36

اشکالی ندارد. اتفاقا همین موضوع باعث شد که ما گزارشی از شناسه‌ها هم در پایگاه داشته باشیم. این فهرست برایمان تصریح می‌کند که شناسه‌ها هم مانند تمام انواع موجودیت‌های دیگر سیستم موجودیت‌ها مستقلی هستند که می‌توانند بدون در نظر گرفتن اینکه برای شناسایی چه چیزی ایجاد شده‌اند فهرست شوند. به طور معمول ما با شناسه‌ از مسیر موجودیت دیگری که از طریق آن شناسایی می‎شود درگیر می‌شویم و ممکن است وجود مستقل آن‎ را گاهی فراموش کنیم. مخصوصا که هنگام درج یک موجودیت، ققنوس اولین شناسه هر موجودیت را به همراه خود موجودیت درج می‌کند.

همکارانم از طریق این گزارش شناسه‌های نادرست و ارتباط آن‎‌ها با بازه‌های زمانی را از پایگاه حذف کردند. شما هم می‌توانید از آن برای ملاحظه فهرست مستقل شناسه‌ها استفاده کنید (البته این گزارش کمی با دیگر گزارش‌ها متفاوت است و کمی توضیح لازم دارد که در متن آن اضافه خواهد شد).

حالا، با این عملیات حذف، هر یک از بازه‌های زمانی که شما قبلا درج کردید تنها یک شناسه دارد. دوباره به فهرست بازه‌های زمانی بروید، یک یک آن‎ها را ویرایش کنید و به هر کدام یک شناسه با عبارت url متناظر و این بار از نوع E42 اضافه کنید.

شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
صفحه 11 از 27 << < 910111213 > >>