انجمن‌های پشتیبانی

آخرين ارسال 31 تیر 1398 18:22 توسط Niknia
مرحله 2. کاوش
133 پاسخ
مولف پيغام ها

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
17 آذر 1397 12:27

سلام،

ممنونم از توضیح شما.

با احترام

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
17 آذر 1397 16:37
مکان‌های مورد نیاز شما به پایگاه فراخوانی شد. فرم‌های مربوط به ویرایش مکان هم آماده استفاده هستند.

برای درج مکان وشنوه چنین عمل کنید. در فهرست مکان‌ها دکمه درج را بزنید. محاوره درج موجودیت باز خواهد شد. در این محاوره نوع موجودیت از پیش برای E53 تنظیم شده است و نیازی به تغییر ندارد. بخش طبقه را هم خالی بگذارید. در بخش عبارت شناسه، url مربوط به ونوشه را وارد کنید. نوع شناسه را هم به E42 تغییر دهید، نحوه شناسایی به طور خودکار به P48 تغییر می‌کند که مد نظر ماست. کافی است تصویب را بزنید. موجودیت جدیدی به فهرست مکان‌ها اضافه خواهد شد که با urlای که تعیین کرده بودید نمایش داده می‌شود.

حال موجودیت جدید را در فهرست انتخاب کرده و دکمه ویرایش را بزیند. محاوره ویرایش باز می‌شود. در محاوره ویرایش در بخش شناسه، عنوان مورد نظر خودتان (یعنی Veshnaveh) را به عنوان شناسه جدید به موجودیت اضافه کنید. مشابه این مرحله را پیشتر انجام داده بودید.محاوره را ذخیره کرده و ببندید.

تا اینجا تمام مکان‌هایی که در اکسل شما آمده بود در پایگاه شما هستند. چه آن‌ها که فراخوانی شدند و چه دو مورد دیگر.

حالا لازم است سلسله مراتب میان آن‎‌ها را تشکیل دهید. برای این کار در محاوره ویرایش مکان گزینه‌ای به نام "زیرگروه" میبینید. کافی است با ویرایش این فهرست روابط را تنظیم کنید. برای موجودیت‌های فراخوانی شده این رابطه از پیش تنظیم شده است و نیازی به تغییر آن ندارید. اما لازم است رابطه دو موردی که در این پایگاه اضافه شده‌اند را ثبت کنید. شما وشنوه را همزمان زیر گروه شهر قم و شهر تهران در نظر گرفته‌اید. پس محاوره شهر قم را باز کنید و در زیرگروه‌های آن وشنوه را جستجو، انتخاب، اضافه ومحاوره را ذخیره کنید. همین کار را برای شهر تهران هم انجام دهید. بعد نوبت خود وشنوه است که آنرا به ویرایش ببرید و این بار چاله غار را به زیرگروه‌های آن اضافه کنید.

همانطور که می‌بینید کار بسیار ساده است.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
17 آذر 1397 18:09

سلام و خسته نباشید،

با توضیحات شما کار بسیار ساده می‌شود. ممنونم از لطف و زحمات.

درج همزمان وشنوه به عنوان زیرمجموعه تهران و قم اشتباه من بود. عذرخواهی می‌کنم. وشنوه را زیر مجموعه قم قرار دادم. شناسه چاله غار را هم اصلاح کردم (سلسله مراتبش را در یادداشت شناسه حذف کردم).

با احترام و سپاس فراوان

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
17 آذر 1397 18:18
البته ظاهرا عبارت veshnaveh را به جای url آن به عنوان شناسه یکتا استفاده کرده‌اید که ممکن است گمراه کننده باشد. بهتر است عبارت این شناسه را که نوع آنرا شناسه یکتا قرار داده‌اید به url تغییر دهید و شناسه دیگری با نوع مناسب (P87) را با عبارت veshnaveh درج کنید

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
17 آذر 1397 18:46

بله دقیقا. روی نسخه وب ققنوس همین الان چک کردم و متوجه شدم. ولی نمی‌توانم کاری که فرمودید را انجام دهم.

شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
صفحه 9 از 27 << < 7891011 > >>