انجمن‌های پشتیبانی

آخرين ارسال 31 تیر 1398 18:22 توسط Niknia
مرحله 2. کاوش
133 پاسخ
مولف پيغام ها

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
14 آذر 1397 10:30
سلام،

شاید بد نباشد برای آشنایی بیشتر با ورود اطلاعات زحمت این مورد را مستقیما خودتان بکشید. برای درج شناسه مورد نظر به گزارش فعالیت‌های کشف بروید. در حال حاضر تنها یک فعالیت در آنجا وجود دارد. آن فعالیت را ویرایش کنید. در محاوره ویرایش شناسه، مکان و زمان فعالیت برای ویرایش ظاهر می‌شوند. شما با شناسه کار خواهید داشت. بر روی پیوند شناسه موجود فعلی کلیک کنید تا به فهرست شناسه‌های فعالیت برسید. در سمت راست برگه‌های درج مقدار و انتخاب مقدار را مشاهده می‎کنید. شما به درج مقدار نیاز دارید. در این برگه دکمه درج مقدار را فشار دهید تا محاوره درج باز شود. در این محاوره اطلاعاتی در مورد شناسه در حال درج از شما درخواست شده است. عبارت مورد نظر خود را بخش عبارت وارد کنید. پیش‌فرض بقیه گزینه‌ها برای ورود اطلاعات فعلی شما به درستی تنظیم هست و نیاز به تغییر دیگری این محاوره ندارید. محاوره را تایید کنید تا شناسه جدید به فهرست شناسه‌های پیشین فعالیت شما اضافه شود.اگر مایل هستید که این شناسه جدید به عنوان شناسه اصلی فعالیت شما در نظر گرفته شود باید آنرا به بالای فهرست شناسه‌ها منتقل کنید. برای این کار دو فلش در بالای فهرست شناسه‌ها هست که کار جایجایی را برای شما انجام می‌دهد. نهایتا محاوره ویرایش را ذخیره کنید.

اگر احتمالا بعد از ذخیره نیاز به ویرایش عبارت شناسه داشتید (مثلا به علت غلط املایی) چنین عمل کنید. دوباره محاوره ویرایش فعالیت مورد نظر را باز کنید. اینبار به جای پیوند شناسه روی پیوند عبارت شناسه مورد نظر خود که در زیر آن ظاهر می‌شود کلیک کنید. در آنجا عبارت شناسه را خواهید دید و می‌توانید آنرا تغییر دهید.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
14 آذر 1397 11:57

سلام و وقت بخیر،

بحث ورود اطلاعات قطعا برای من جذاب است و استقبال می‌کنم. ممنونم از توضیحات شما. شناسه جدید را به فعالیت اضافه کردم.

سپاسگزار می‌شوم برای مرحله بعد راهنمایی فرمائید.

با احترام

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
14 آذر 1397 13:32
بسیار هم عالی. با توجه به اینکه ورود اطلاعات مورد توجه شماست می‌توانیم مرحله بعد را درج دیگر فعالیت‌هایی قرار دهیم که پیشتر در فایل اکسل ارسال کرده بودید. آنها دیگر فعالیت‌های هستند که لزوما مانند این یکی از جنس کشف اثر نیستند. میان آن‌ها روابط سرگروهی/زیرگروهی یا دیگر روابط برقرار است. با درج آن‎ها به طور مستقیم به اشیاء چیزی اضافه نخواهد شد چون آن‎‌ها در "همسایگی دورتری" از موجودیت‌های اشیاء قرار دارند. اما به هر حال بازنمایی بخشی از محتوای اسناد شما در قالب مدل خواهد بود. در غیر اینصورت می‌توانیم به مرحله بعد برویم و به این فعالیت‌ها مثل اطلاعات تکمیلی نگاه کنیم و در آینده بپردازیم. تا نظر شما چه باشد.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
14 آذر 1397 13:42
در پست قبل کمی عجله کردم. چون هنوز تلکیف دست‌اندرکاران همین فعالیت را به درستی مشخص نکرده‌ایم. لازم است تعیین بفرمایید که چه کنش‌گرانی در این فعالیت دخیل بوده‌اند. به طور مشخص مجری فعالیت را باید معین کنید. اصولا بد نیست فهرستی از کنش‌گران ماجرا تهیه کنید.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
14 آذر 1397 13:47

ممنونم از توضیحات شما. فهرست کنش‌گران را تهیه خواهم کرد.

با احترام

شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
صفحه 7 از 27 << < 56789 > >>