انجمن‌های پشتیبانی

آخرين ارسال 31 تیر 1398 18:22 توسط Niknia
مرحله 2. کاوش
133 پاسخ
مولف پيغام ها

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
13 آذر 1397 13:05

سلام و خسته نباشید.

بابت پیگیری و پاسخ هر دوی شما بزرگواران بسیار سپاسگزارم.

-------------

منظورم در نظر گرفتن (identifier (E41 برای فعالیت کشف است. به اشتباه نوشتم title. معذرت می‌خواهم.

در مورد Event، ممنونم بابت توضیحات شما. مدلی که در نرم افزار WissKi باید پیاده می‌شد باید eventها را هم ثبت می‌کرد و این ذهنیت از همانجا برای من باقی مانده. آیا می‌توانم این طور بگویم که همه رخدادها یک اسم از نوع "فعالیت" دارند و ما در نهایت باید فعالیت را با دنیای واقعیت منطبق کنیم؟ 

من منتظر بودم که در محاوره جستجوی ManMade، مکان و زمان به فیلدها (ویژگی‌ها) اضافه شود. اما همان نوع اثر فقط در این محاوره وجود دارد. 

اگر به طور کلی بخواهم منظورم را بیان کنم: موجودیت رخداد چطور در ققنوس پیاده می‌شود؟

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
13 آذر 1397 14:05

شاید اشکال در اسامی است که من به کار می‌برم. منظور از رخداد Event و منظور از فعالیت Activity است. اما من گاهی برای ارجاع به فعالیت‌ها عبارت رخداد را به کار برده‌ام. مثلا رخداد کشف که منظور همان فعالیت کشف است. این جور استفاده از کلمات به این خاطر بوده است که بنا بر مدل ما فعالیت‌ها در اصل نوعی رخداد هستند. پس استفاده از این نام برایشان نادرست نیست اما غیردقیق است. دقیق‌تر آنست که به جای رخداد کشف بگوییم فعالیت کشف. در واقع فعالیت‌ها جزیی از خانواده رخدادها هستند و گاهی با نام خانواده‌شان از آن‌ها یاد کرده‌ایم.

در اینجا هم مانند WissKi لازم است فعالیت‌ها (در واقع همه رخدادها من جمله فعالیت‌ها) به صراحت ثبت شوند. شما در حال حاضر یک فعالیت با پیوند زیر در پایگاه خود دارید که با تمام آثار شما در ارتباط است. این فعالیت از نوع فعالیت کشف است.

http://qoqnus.nosa.com/nh...9b&k=419&v=4

در حال حاضر زمان و مکان فعالیت کشف در محاوره مشخصات هر اثر آمده است. اما اصولا این محاوره که فقط برای نمایش اطلاعات مورد استفاده قرار می‎گیرد نباید ملاک شما برای درک ساختار باشد. چون معمولا از این محاوره برای بازنمایی هر چه ساده‌تر موجودیت استفاده می‎شود تا مخاطبان عمومی کمتر درگیر پیچیدگی‌ها باشند. بهتر است برای درک روابط به محاوره ویرایش موجودیت مراجعه کنید. این محاوره چون برای ورود اطلاعات مورد استفاده قرار می‎گیرد باید ساختار نزدیک به واقع‌تری از اطلاعات را نمایش دهد. از آن بهتر مراجعه به نمای تخصصی نسخه وب است که واقعیت را در خالص‌ترین شکل خودش بازتاب می‌دهد. همان پیوند بالا را به عنوان سرخط دنبال کنید.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
13 آذر 1397 15:29

سلام،

E5 - P12F - E22، من این گزاره را متوجه نمی‌شوم. مگر به جای E5 نباید E7 داشته باشیم؟

با احترام

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
13 آذر 1397 16:49
همینطور هم هست. موجودیت شما از جنس E7 است (در تیتر ناحیه در نمای تخصصی فعالیت شما در پرانتز آمده است. به علاوه E7 گزینه‌ای است که دور آن کادر کشیده شده است).

در نمای تخصصی P12 در سطح E5 ظاهر شده می‌شود چرا که در مدل در این سطح ظاهر شده است. این درست مانند P2 است که در سطح E1 ظاهر می‌شود اما شما نمی‎گویید که موجودیت شما از جنس E1 است.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
13 آذر 1397 18:26

خیلی ممنونم از توضیح شما. حالا متوجه شدم.

در مورد شناسه فعالیت کشف، آیا این شناسه: «Vashnaveh Excavation and Research Project» پیشنهاد خوبی است؟

با سپاس و احترام

شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
صفحه 6 از 27 << < 45678 > >>