سلام،
در فایل اکسل پیوست، 5 شیت ملاحظه میفرمائید:
1. شیت اول: همان اطلاعات فعالیت کاوش است که در نسخه اول فرستاده بودم.
2. در شیت دوم: اطلاعات مکان و زمان و کنشگران هر فعالیت را به تفکیک ستونها آوردهام و تا جایی که امکان داشت شناسه آنها را در ققنوس (موزه بریتانیا) یا VIAF بازیابی و در ردیف زیر هر سلول با رنگ سبز اضافه کردم.
3. در شیت سوم: سعی کردم به صورت سرگروه/زیرگروه سه مکان اصلی مربوط به فعالیتهای شیت اول را درج کنم. شناسه (http://qoqnus.nosa.com/resource/nik/place2) را برای Veshnavah درست کردم. نمیدانم چطور باید برای ققنوس تعریف شود.
4. در شیت چهارم: اسامی اشخاص (E21) موثر در کاوش را جدا و درج کردم. مستند کردن اسامی سخت بود چون نام کوچک افراد در مقالات درج نشده بود.
5. در شیت پنجم: اسامی تنالگانهای (E40) موثر در کاوش را جدا و درج کردم.
در دو شیت 4 و 5 نقش کنشگران کاوش را نیز سعی کردم درج کنم.
----------------------------------------------------------------------------------
نام مکانها در متن بسیار پراکنده است و عموما به اشیاء این کاوش مربوط نمیشود. بلکه مثالی برای شیء مشابه یافته شده در مکان دیگر با شیء کاوش شده در وشنوه است. همچنین برای توضیح دادن برخی نقشههای مربوط به این پروژه و برای مشخص کردن محدوده محوطه کاوش اسامی مکانهای اطراف آمده است که نمیدانم آنها را باید ثبت کرد یا خیر؟
سئوال دوم اینکه آیا نوع مکان را باید در این فایل اضافه کنم؟
در این فایل بر فعالیت کاوش متمرکز بودم و نتوانستم اطلاعات فعالیت تولید را مستند کنم. در فایل دیگری به آن میپردازم.
با سپاس و احترام
Excavation_2nd ed.xlsx