انجمن‌های پشتیبانی

آخرين ارسال 03 تیر 1398 15:53 توسط Niknia
مرحله 3. تولید، تولید‌کننده، روش و مواد
53 پاسخ
مولف پيغام ها

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
19 دی 1397 17:55

سلام و وقت بخیر،

3. برداشت شما نادرست نیست. دقیقا شرح مراحل روش تولید اثر است ولی من نمی‌دانستم که می‌توانیم توصیفش کنیم. اتفاقا خیلی علاقه‌مندم که این دسته از دانسته‌ها را ثبت کنیم. 

5. سپاس. چشم. حتما.

6. بخش زیادی از موجودیت‌های فعالیت و روش‌های تولید را درج کردم. 

با احترام

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
19 دی 1397 18:38

سلام،

این اولین نتیجه به رسمیت شناختن وجود مستقل خانواده Eventها در سیستم است. به جای آنکه، آنطور که متداول است از آن تنها زمان و مکانش را آن‌هم به عنوان "طفیلی" وجود موجودیت دیگری به رسمیت بشناسیم (مثل اینکه رخداد تولد یک شخص را ندیده بگیریم و تنها تاریخ آنرا به صورت "تاریخ تولد" یک ویژگی از آن شخص در نظر بگیریم).

وقتی رخداد را هم "شهروند درجه اول پایگاه داده" به حساب بیاوریم آنوقت امکان دارد که درباره خود آن هم اطلاعات بیشتری داشته باشیم. (مثلا اینکه در مورد رخداد تولید یک اثر نوع یا یادداشت یا هر اطلاع دیگری داشته باشیم).

به محاوره ویرایش آثار شما فیلدی برای ثبت یادداشت رخداد تولید هم اضافه شد. می‌توانید از آن برای ثبت اطلاعات استفاده کنید.

موفق باشید

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
19 دی 1397 18:45

سلام،

ممنونم. وقتی آخرین موجودیت production را ثبت می‌کردم متوجه شدم که فیلد یادداشت به محاوره اضافه شد. خیلی ممنونم از لطف شما.

تفسیرتان از شهروند درجه اول بودن رخداد، بسیار عالی بود. دقیقا دنبال این بودم که بدانم هایلایت‌هایی که با رنگ آبی در متون دارم، در نهایت چطور باید ثبت شوند. یکی از مصداق‌هایش همین فیلدی است که اضافه شد.

سپاس فراوان 

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
19 دی 1397 19:00

سلام،

شناسه http://qoqnus.nosa.com/resource/nik/technique1 را برای baked اضافه کردم ولی در فهرست نمایش داده نمی‌شود. ببخشید فکر می‌کنم خطا کردم.

با سپاس و احترام

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
22 دی 1397 15:22
سلام،

مورد baked به فهرست بازگشت. اگر خواستید مورد دیگری اضافه کنید چنین عمل کنید. موجودیت جدید را اضافه کنید، پیش از آنکه فهرست را بازخوانی کنید آنرا به ویرایش ببرید و در آنجا BME2 Techniqe را به آن نسبت دهید. دلیل اینست بنا به تعریف موزه بریتانیا، رابطه baked و BME2 Techniqe یک توصیفگر نیاز دارد که در محاوره درج قابل تعیین نیست و لازم است اینکار در محاوره ویرایش انجام شود.

موفق باشید.

شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
صفحه 5 از 11 << < 34567 > >>