انجمن‌های پشتیبانی

آخرين ارسال 31 تیر 1398 18:22 توسط Niknia
مرحله 2. کاوش
133 پاسخ
مولف پيغام ها

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
19 آذر 1397 14:52

سلام،

ببخشید که دیر شد. از صبح تا ظهر در جلسه‌ای بودم. ممنونم از پیگیری شما.

فهرست کنش‌گران را با افزودن شناسه یکتا و شناسه نام تنالگان‌ها تکمیل کردم و شناسه نام اشخاص نیز درج شد. ممنون می‌شوم این دو سئوال را پاسخ فرمائید:

1. برای افزودن شناسه‌ از VIAF و FAST دو نام شخص را جستجو کردم ولی نتیجه‌ای نداشت. آیا باید اول شناسه سوم را ایجاد کنم و بعد جستجو انجام دهم؟ پیغامی دریافت نکردم که بدانم مشکل جستجوی من چیست.

2. شناسه برخی اشخاص و تنالگان‌ها با رسم‌الخط آلمانی است، آیا خوب است که شناسه دیگری (E82) برای معادل انگلیسی آنها را اضافه کنم؟

با سپاس و احترام

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
19 آذر 1397 15:11
خسته نباشید،

1- خیر باید با استفاده از نتیجه جستجو در مراجع شناسه سوم را اضافه کنید. در واقع هدف آنست که جستجو در تشخیص شناسه به شما کمک کند که تا جای ممکن نیاز به رجوع به منابع خارجی نداشته باشید. اما جستجوهای تمام اطلاعات مراجع علامت خورده را چستجو نمی‎کند. فقط بخشی از اطلاعات آن مراجع جستجو می‌شود که در حوزه دانستنی لحظه حال ققنوس از آن است. این دانستنی متغییر است و لذا ممکن است در لحظه فعلی جواب مورد نظر شما حاصل نشود. در این صورت باید آنرا به صورت دستی وارد کنید. موردی که از طریق جستجوی سیستم پیدا شود همین الان دارای دست کم یکی از اقلام اطلاعات تکمیلی (فعلا مقاله ویکی‌پدیا، تصویر یا نقشه - برای مکان‌ها) خواهد بود. اما برای مواردی که دستی اضافه شوند این تضمین وجود ندارد. اما با تکمیل اطلاعات ققنوس ممکن است آنها همه در آینده به طور خودکار دارای اطلاعات تکمیلی شوند.

2- با این رسم‌الخط جستوی کسی مثل من که صفحه کلید آلمانی ندارد و با حروف umlaut آشنایی ندارد مشکل است. بد نیست که معادل انگلیسی هم اضافه کنید.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
19 آذر 1397 16:00

ممنونم. 

1. پنج - شش شناسه دیگر را هم از طریق امکانی که در ققنوس فراهم است جستجو کردم. نتیجه‌ای نداشت (با نام شخص، با url). البته سرعت جستجو پایین است و فکر می‌کنم به شبکه ما هم بستگی دارد. بازهم امتحان خواهم کرد. در هر حال اگر امکان فراخوانی اطلاعات از این طریق فراهم نشد باید شناسه دیگری از نوع E42 ایجاد و url متعلق به VIAF را درج کنم؟

2. حق با شماست. معادل انگلیسی درج شد.

3. یک سئوال دیگر: در مورد LegalBody ها چند مورد سازمان در فهرست دارم که خودشان زیرمجموعه سازمان بزرگتری هستند، مثلا دفتر قم سازمان میراث فرهنگی یا موسسه باستان شناسی زیر مجموعه یک دانشگاه. اینها را مستقل از سازمان بزرگتر درج کنم یا خیر؟

با سپاس و احترام

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
19 آذر 1397 16:35
1- بله باید به صورت دستی شناسه VIAF یا به جز آنرا تایپ کنید. درست همانطور که در مورد شناسه بومی عمل کردید.

3- بله می‌توانید آنها را درج کنید و نهایتا با استفاده از P107 که میان کنش‌گران رابطه سرگروهی/زیرگروهی ایجاد می‌کند آنها را به هم مرتبط کنید. البته فعلا در محاوره ویرایش شما وجود ندارد.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
19 آذر 1397 18:50
به نوع شناسه‌ای که درج می‌کنید هم دقت کنید که از نوع E42 باشد.

بعد از درج هم تاثیر ثبت آنرا در نسخه وب ببینید.

شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
صفحه 14 از 27 << < 1213141516 > >>