انجمن‌های پشتیبانی

آخرين ارسال 31 تیر 1398 18:22 توسط Niknia
مرحله 2. کاوش
133 پاسخ
مولف پيغام ها

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
19 آذر 1397 18:55

بله. شناسه اول را از ذوقم سریع تصویب کردم متأسفانه و E82 است. ببخشید.

URI_Recalling_Qoqnus_Exmp1.jpg

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
19 آذر 1397 19:03
من این شناسه را برایتان حذف می‌کنم.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
19 آذر 1397 19:17

ممنونم از لطف شما.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
19 آذر 1397 23:26

سلام،

از طریق امکان جستجوی شناسه‌های جهانی ققنوس:

- از مجموعه (person) شناسه‌های WikiData, Dbpedia, VIAF, LoC برای کنش‌گر person2 بازیابی و درج شد.

- از مجموعه (legal body) شناسه VIAF برای (2,3) legal body بازیابی و درج شد. شناسه‌های WikiData و DBpedia برای (legal body (1,3,6,9 بازیابی و درج شد. 

- شناسه VIAF برای (1,4,5,6,7,8,23) person و (1,4,5,6,7,9) legal body به صورت دستی درج شد. 

درج اسامی به صورت غیرمقلوب در هنگام جستجو نتایج بهتری داشت.

سپاسگزار می‌شوم ملاحظه بفرمائید.

-------------------------------------------------

- دو شناسه از مجموعه legal body باید زیر مجموعه دو شناسه تنالگان بزرگتر خود قرار گیرند. ممنون می‌شوم اگر امکان برقراری رابطه سرگروهی/زیرگروهی وجود دارد، آن را هم درج کنم.

با احترام

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
20 آذر 1397 08:48
بله خسته نباشید. بسیار هم خوب. همانطور که حتما ملاحظه کردید این شناسه‌ها خود به عنوان دانستنی به موجودیت‌های شما اضافه می‌شود و مخاطب شما می‌تواند با دانستن آن اطلاعات بیشتری درباره موجودیت از منابع دیگر بدست آورد. علاوه بر این ققنوس خود هم تا جایی که امکان داشته باشد و در حوزه دانستنی‌های فعلی‌اش در ازاء ثبت این اطلاعات، اطلاعات اضافه‌ای را برای شما و مخاطب شما استخراج کرده و نمایش می‎دهد. همانطور که گفتید این امکان گاهی کند عمل می‎کند که موضوع نادانسته‌ای نیست و کار بر روی آن در جریان است.

از همکاران خواهش می‌کنم امکان درج زیرگروه/سرگروه میان کنش‌گران را به فرم‌های شما اضافه کنند تا روابط مورد نظر را برقرار کنید.

موفق باشید

شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
صفحه 15 از 27 << < 1314151617 > >>