انجمن‌های پشتیبانی

آخرين ارسال 31 تیر 1398 18:22 توسط Niknia
مرحله 2. کاوش
133 پاسخ
مولف پيغام ها

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
20 آذر 1397 12:18

ممنون از توضیحات شما. شناسه ویکی‌پدیای فارسی تهران را بالاتر از شناسه انگلیسی قرار دادم ولی بعد از ذخیره در نسخه وب متوجه تفاوت نشدم.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
20 آذر 1397 12:18
بعد از آنکه شناسه‌های مورد نظر را درج کردید می‌توانیم به مرحله بعد برویم و فهرست فعالیت‌های را کامل کنیم.

می‌توانید در این فهرست فعالیت‌های مورد نظر را درج کنید. محاوره ویرایش به شما امکان درج زمان و مکان فعالیت را نیز خواهد داد. فقط چند نکته وجود دارد. یکی اینکه شما در محاوره درج می‌توانید برای فعالیت‌هایی که از نوع کاوش هستند از طریق گزینه "طبقه" بالای محاوره نوع EX_Discovery را درج کنید. این نوع فعالیت‌های کاوش را از دیگر فعالیت‌ها متمایز می‌کند. برای دیگر فعالیت‎ها این گزینه را خالی باقی بگذارید. دوم اینکه در محاوره ویرایش هنوز فیلد لازم برای تعیین کنش‌گران فعالیت‌های شما نیامده است چون پیش از آن باید در مورد نقش‌هایی که در فایل اکسل به آن‌ها اشاره کرده بودید گفتگویی بکنیم.

موفق باشید

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
20 آذر 1397 12:35
حق با شماست. برای مشاهده تفاوت باید قبلی را حذف کنید که میسر است اما برای بازگرداندن آن کمی مشکل خواهید داشت. ققنوس سرجمع هر دو را در محاسباتش دخیل می‌کند. آنرا دست کم گرفتم ;-) به هر حال با این شناسه اضافه اطلاعات تکمیلی کاملتری به موجودیت شما اضافه شده است.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
20 آذر 1397 14:55

سه فعالیت (Excavation) را اضافه کردم. برای افزودن سایر فعالیت‌ها چند سئوال دارم:

1. نوع موجودیت "نمایشگاه بوخوم" E7 است؟

2. شناسه یکتای (http://qoqnus.nosa.com/resource/nik/discovery) سایر فعالیت‌ها نباید تغییر کند؟

3. گویا امکان حذف برای اکانتم وجود دارد و اشتباهی به جای "درج" روی "حذف" کلیک کردم و یکی از شناسه‌های فعالیت حذف شد ولی خیلی آرام برنامه را بستم و دوباره وارد شدم! به خیر گذشت.

با احترام

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
20 آذر 1397 16:58
1- به جز E7 چه چیزی در نظر دارید؟

2- انتخاب این بخش از شناسه به عهده شماست. اگر بهتر می‌بینید می‌توانید از ساختار شناسه‌ای متفاوتی مثل activity1 یا exhibition1 استفاده کنید. آنچه مهم است اینست که انتخاب‌های خود را طوری انجام دهید که تا آخر بتواید یکتایی را حفظ کنید. به عنوان قاعده کلی پیشنهاد می‌کند سعی نکنید در آن اطلاعات بگنجانید. یک راه کلی که می‌توانید از آن استفاده کنید و برای بسیاری از موارد تکلیف را روشن کنید اینست که تنوع را در حد نوع موجودیت نگه دارید. یعنی فقط زمانی از الگوی شناسه جدیدی استفاده کنید که پای نوع موجودیت دیگری در بین باشد.

3- بله اگر آرام حذف کنید و از روبرو نزدیک شوید و موقع حذف روی یالهایش دست بکشید و زیر گلویش را نوازش کنید و به او یک حبه قند هم بدهید، اتفاقی نمی‌افتد ;-)  امکان حذف برای پیشگیری از اشتباه‌ احتمالی، که در بدو کار برای هر کسی طبیعی است، برایتان کار نمی‎کند. اصولا در این ساختار، حذف یک موجودیت، از آنجا که همزمان منجر به حذف تمام پیوندهای آن با دیگر موجودات می‌شود، می‌تواند خطرناک باشد. به هر حال چیزی را حذف نکرده‌اید نگران نباشید. اگر فعال هم بود بدون اخطار و با قساوت حذف نمی‌کرد! حذف تنها مورد تحت مکان‌نما از فهرست نمایش حذف می‌کند اما این تغییر ذخیره نمی‌شود. البته به این کار عادت نکنید چون در نسخه آتی این رفتار تغییر خواهد کرد.

شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
صفحه 17 از 27 << < 1516171819 > >>