انجمن‌های پشتیبانی

آخرين ارسال 31 تیر 1398 18:22 توسط Niknia
مرحله 2. کاوش
133 پاسخ
مولف پيغام ها

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
20 آذر 1397 18:33

سلام و وقت بخیر،

1. مطابق فایل اکسل 6 فعالیت دارم که هنوز ثبت نکردم. یکی که مربوط به موزه بوخوم است. می‌توانم E9 را برایش تعریف کنم؟

5 فعالیت دیگر که نمی‌توانم موجودیتی به جز E7 تعیین کنم: 

الف. پژوهش اولیه در وشنوه برای شناسایی منطقه کاوش

ب. شناسایی چاله غار 1

ج. توقف عملیات کاوش به دلیل مشکلاتی که در توافقات پیش آمده

د. سفری به ایران برای بررسی و مطالعه اشیا یافت شده

ه. چند سفر دیگر توسط دو پژوهشگر ایرانی به ایران برای بررسی اشیا

2. به نظرم activity خوب است. ممنونم از توضیحات شما

3. :)

با احترام

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
21 آذر 1397 08:12
ارسال توسط حجتی در 20 آذر 1397 12:35
حق با شماست. برای مشاهده تفاوت باید قبلی را حذف کنید که میسر است اما برای بازگرداندن آن کمی مشکل خواهید داشت. ققنوس سرجمع هر دو را در محاسباتش دخیل می‌کند. آنرا دست کم گرفتم ;-) به هر حال با این شناسه اضافه اطلاعات تکمیلی کاملتری به موجودیت شما اضافه شده است.

سلام،

دو شناسه از ویکی‌دیتا و ویکی‌پدیای فارسی به Iranian Cultural Heritage, Handicrafts and Tourism Organization (ICHTO) اضافه کردم. پیش از درج شناسه ویکی‌پدیای فارسی، اطلاعات ویکی‌پدیای انگلیسی نمایش داده می‌شد. 

با احترام

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
21 آذر 1397 08:46

سلام،

پیشنهاد من اینست که تمام موارد را E7 در نظر بگیرید. برای انتخاب E9 باید توجیه مناسبی از منظر Pهای متناظر وجود داشته باشد که بر اساس تصویر من در این مورد وجود ندارد. البته قضاوت من بر اساس عنوان است اگر بر اساس اطلاعات شما از آن توجیه لازم وجود دارد بحث دیگری است.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
21 آذر 1397 08:52
بله ققنوس ویکی‌پدیای فارسی را به ویکی‌پدیای انگلیسی ترجیح می‌دهد. چون با اضافه شدن شناسه جدید ویکی‌پدیای فارسی را پیدا کرده از نمایش ویکی‌پدیای انگلیسی صرفنظر می‌کند. این تصمیم بر این اساس بوده که میان ویکی‌پدیاهای زبان‌های مختلف پیوندهای درونی وجود دارد و دسترسی به یکی، دسترسی به دیگری (و سایر زبان‌های دیگر) را هم فراهم می‌کند.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
21 آذر 1397 10:36

سلام،

موجودیت‌های جدید فعالیت به فهرست اضافه شد. چون طبقه فعالیت‌های قبلی discovery بود، در شناسه فعالیت‌های جدید، activity در نظر گرفتم. امیدوارم تصمیم درستی گرفته باشم.

با سپاس و احترام

شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
صفحه 18 از 27 << < 1617181920 > >>