انجمن‌های پشتیبانی

آخرين ارسال 31 تیر 1398 18:22 توسط Niknia
مرحله 2. کاوش
133 پاسخ
مولف پيغام ها

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
20 آذر 1397 09:03

مرسی از زحمات شما. بله، خیلی عالی است.

ممنونم بابت کمک‌ها و لطف شما

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
20 آذر 1397 09:58

اجازه دارم شناسه‌های دیگری به شناسه‌های موجود در فهرست مکان‌ها (از همین طریق فراخوانی از مستندات جهانی ققنوس) اضافه کنم؟

با سپاس و احترام

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
20 آذر 1397 10:34
بله حتما. اطلاعات شما را غنی‌تر خواهد کرد.

فرم ویرایش کنش‌گران شما هم تغییر کرد و شما می‌توانید با استفاده از آن روابط سرگروه/ زیرگروهی لازم را تدوین کنید. این بار به جای زیرگروه، سرگروه را تعیین خواهید کرد. به نظر می‌رسد روش ساده‌تری باشد. در دیگر موارد هم می‌توانستیم از همین روش استفاده کنیم. به هر حال هر دو شدنی است و به یک نتیجه منجر می‌شود. فقط توجه داشته باشید که بنا به تعریف P107، برای سرگروه یک کنش‌گر می‌توانید  تنها از خانواده E74 استفاده کنید و در صورت استفاده از E21 هنگام ذخیره با خطا مواجه خواهید شد (بد نیست وضعیت خطا را هم امتحان کنید).

علاوه بر این محاوره مشخصات کنش‌گرها هم برای انعکاس اطلاعات تکمیلی تازه شما و دسترسی به نسخه وب به روز شد. می‌توانید از Alt+Enter استفاده کنید.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
20 آذر 1397 11:53

سلام،

ممنون بابت توضیحات شما. دو مورد رابطه سرگروهی را درج کردم. خطا را هم تست کردم

بابت محاوره مشخصات و کلید میانبر هم ممنونم. دارم تلاش می‌کنم کلیدهای میانبر را یاد بگیرم و استفاده کنم.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
20 آذر 1397 12:07
برای اینکه بتوانم موضوعی را برایتان شرح دهم به رکورد تهران شما یک شناسه اضافه کردم. این شناسه را از شناسه‌ای که شما درج کرده بودید بالاتر قرار دادم تا موثر بیفتد اگر اطلاعات تکمیلی با وجود این شناسه را بررسی کنید می‌بیند که علاوه بر تصویر شامل متن ویکی‌پدیا هم هست. معنی این امر آنست که شناسه‌هایی که اضافه می‌‎کنید هم ارز نیستند. دراین مورد شناسه شما از فضای فارسی ویکی‌پدیا انتخاب شده بود و "غنای ارتباطی" کمتری داشت و ققنوس را به صفحه مناسب ویکی‌پدیا هدایت نمی‎کرد. این شناسه جدید از فضای انگلیسی انتخاب شده و پیوندهای بهتری دارد. با جابجا کردن ترتیب این دو پیوند در فهرست می‌توانید تفاوت آن‌ها را بهتر متوجه شوید.
شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
صفحه 16 از 27 << < 1415161718 > >>