انجمن‌های پشتیبانی

آخرين ارسال 31 تیر 1398 18:22 توسط Niknia
مرحله 2. کاوش
133 پاسخ
مولف پيغام ها

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
21 آذر 1397 11:59
خسته نباشید

مرحله بعدی فعالیت‌ها اختصاص کنش‌گرها به آنهاست. در اکسل شما مفهومی به نام role آمده است که از طریق آن نقش یک کنش‌گر در فعالیت تشریح شده است. این نقش در واقع توصیف‌گری برای مشخصه‌ای است که کنش‌گر را به فعالیت مربوطه متصل می‌کند (P14). پیش از استفاده از این مقادیر باید فهرستی از آن‌ها را سازمان داد.

در فایل شما در برگه‌ای که کنش‌گرها و نقش‌های آن‌ها فهرست شده‎‌اند مقادیر مرکبی برای هر نقش دیده شده است. مثل Archeologist/Director of the project. من نتوانستم منظور شما را از این ترکیب تشخیص دهم. آیا منظور اینست که این شخص دو نقش به عهده داشته است. یا یک نقش به عهده داشته و این توصیف مرکبی از آن نقش است؟ (یک نگاه اینست که فرض کنیم حرفه شخص Archeologist است اما نقش director را در این پروژه ایفا کرده است).

خلاصه آنکه باید به فهرست روشنی از نقش‌ها برسیم تا بتوانیم مرحله بعد را طرح کنیم.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
21 آذر 1397 12:36

سلام،

ممنونم.

منظورم دقیقا تفسیر دوم شما از چند نقشی بودن کنش‌گرهاست.  (یک نگاه اینست که فرض کنیم حرفه شخص Archeologist است اما نقش director را در این پروژه ایفا کرده است). اما حرفه برخی از افراد را در جستجوهایم پیدا نکردم چون در متن صراحتا به حرفه یا نقش همۀ آنها اشاره نشده است. 

با سپاس و احترام

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
21 آذر 1397 14:16

هیچ نیازی نیست که حرفه یا نقش تمام کنش‌گران در اختیار باشد. آن مقادیر تعیین نشده و نامعلوم / غیردقیق باقی می‌مانند. پس با این تفسیر با دو مقوله متفاوت مواجه هستیم: یکی حرفه (شهرت) و دیگری نقش

1- در مورد حرفه می‌توانیم دوباره، مشابه با نوع اثر، به موزه بریتانیا مراجعه کنیم و مفهوم، و هر کجا ممکن باشد، مصادیق را از آنجا وام بگیریم. بقیه مصادیق را هم باید به صورت محلی اضافه کنیم. بعد کنش‌گران را ویرایش کرده و به هر کدام حرفه مربوطه را (از طریق P137 با توصیف‌گر مناسب) منتسب کنیم.

2- در مورد نقش فهرستی جداگانه از نقش‌ها نیاز داریم که اینبار در موزه بریتانیا وجود ندارد و باید مفهوم و مصادیق را از ابتدا در پایگاه خودمان ایجاد کنیم. این مصادیق در نقش توصیف‌گر رابطه P14 کنش‌گر را به فعالیت مربوطه مرتبط می‌کند. این موارد در ویرایش رخدادها مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

شما لطفا اطلاعات لازم را مدون بفرمایید. همکاران عزیزم هم مشغول زمینه‌سازی کار هستند.

موفق باشید.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
21 آذر 1397 15:31

سلام،

1. در مورد حرفه (Profession) در حال جستجوی تزاروس‌های مرتبط هستم. تا الان که به جز این لینک و فهرستهای ویکی‌پدیا، مورد خوبی پیدا نکردم. مستندات مربوط به حرفه موزه بریتانیا را نمی‌دانم چطور ببینم (در مورد آثاری که Acquisition name دارند اطلاعات جنسیت، ملیت و شغلشان را دیدم ولی نه در فهرست اصلی مربوط به اثر). البته سرعت اینترنت در دسترسم خیلی کم است.

2. در مورد نقش‌ها نیز باز هم جستجو می‌کنم اگر فهرستی پیدا کنم خوب است. اگر نه همین فهرستی که تهیه کرده‌ام را مجبوریم استفاده کنیم.

3. اطلاعات مربوط به جنسیت و ملیت را استخراج کنم؟

با سپاس از زحمات

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
21 آذر 1397 15:56
1- به پایگاه هدیه ققنوس متصل شوید و به صفحه کارشناسان بروید آنجا می‌توانید مستندات موزه بریتانیا را جستجو کنید. مستند مورد نظر شما آنجا تحت عنوان شهرت آمده است.

3- بله اگر مایل باشید می‌توانید جنسیت و ملیت را هم به اشخاص نسبت دهید.

شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
صفحه 19 از 27 << < 1718192021 > >>