انجمن‌های پشتیبانی

آخرين ارسال 31 تیر 1398 18:22 توسط Niknia
مرحله 2. کاوش
133 پاسخ
مولف پيغام ها

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
21 آذر 1397 16:02

1. اصلا این مستندات ققنوس یادم نبود. ممنونم.

3. جنسیت و ملیت را به فهرستم اضافه می‌کنم.

با احترام

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
21 آذر 1397 19:05

گزارشی برای تهیه فهرست نقش‌ها به پایگاه اضافه شده است. می‎توانید از این فهرست برای درج نقش‌هایی که قرار نیست از جایی فراخوانی شود (شاید همه نقش‌ها) استفاده کنید. هنگام درج در این فهرست و در موقع انتخاب نوع موجودیت باید گزینه EX_Role را از درخت نوع موجودیت انتخاب کنید. با این انتخاب است که موجودیت‌های درج شده یک نقش به حساب خواهند آمد و در این فهرست ظاهر خواهند شد. برای این موجودیت‌های جدید هم مثل همیشه عنوان و شناسه یکتا در نظر بگیرید.

موفق باشید.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
21 آذر 1397 19:17

سلام و خسته نباشید،

واقعا شرمنده‌ام که تا این ساعت زحمت دادم. خیلی ممنونم از لطف و بزرگواری شما.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
23 آذر 1397 22:58

سلام،

1. شناسه role را برای سه نقش در ققنوس اضافه کردم (هیچ مستندی نتوانستم پیدا کنم). برای درج شناسه دیگر، چون فرموده بودید "عنوان و شناسه یکتا"، در انتخاب نوع شناسه ((E35 Title) یا (E41 Appellation)) شک کردم. لطفا راهنمایی بفرمائید که انتخاب E41 نادرست است؟

2. نوع موجودیت EX-Role از درخت موجودیت انتخاب کردیم، چرا اینجا از "طبقه"، EX-Role را انتخاب نمی‌کنیم؟

3. بعد از درج اولین موجودیت پیش فرض ققنوس برای درخت نوع موجودیت Type55-Ex-Role باقی می‌ماند و انتخاب نوع دیگری از موجودیت امکان‌پذیر نیست و باید از برنامه خارج شوم. نوع همه موجودیت‌های ما یکسان بود ولی اگر بخواهیم تغییری در نوع موجودیت بعدی ایجاد کنیم به چه صورت باید آن را تغییر دهیم؟

4. لطفا فایل اکسل پیوست را ملاحظه فرمائید. تا جایی که امکان‌پذیر بود اطلاعات اشخاص را تکمیل کردم و منتظر پاسخ ایمیل مدیر پروژه بودم ولی تاکنون پاسخی دریافت نکردم. شناسه اصلی حرفه (شهرت)، جنسیت و ملیت را از مستند مربوط ققنوس بازیابی و درج کردم (در خانه‌های سبز رنگ ذیل هر شناسه آمده است).

با سپاس فراوان و احترام

Persons.xlsx

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
24 آذر 1397 09:44

سلام،

1- در این مورد Title گزینه مناسب‌تری است. محاوره درچ هر موجودیت همیشه با توجه به آنچه در مدل آمده است بهترین نوع شناسه را پیشنهاد می‌دهد. معمولا آن گزینه بهترین گزینه است. اگر دلیل خاصی برای تغییر وجود نداشته باشد می‌توانید از آن پیشنهاد استفاده کنید. البته موضوع شناسه یکتا موضوع دیگری است. این نوع شناسه هیچ زمانی توسط این محاوره پیشنهاد نمی‌شود و همیشه باید خودتان آنرا انتخاب کنید. در این مورد هم اگر امتحان کنید می‌بینید که پیشنهاد محاوره E35 است.

2- انتخاب از طبقه یا از درخت به یک نتیجه منجر می‌شود اما همانطور که خودتان در 3 آورده‌اید تفاوت‌های رفتاری دارند. گزینه‌های طبقه فقط با در نظر گرفتن انتخاب‌های پیشین ظاهر می‌شوند. بنابراین در نخستین باری که می‌خواهید از یک مقدار استفاده کنید نمی‌توانید روی آن تکیه کنید. دفعه دوم به بعد گزینه مورد نظر خود را آنجا می‌بینید. تفاوت دیگر در همان غیرفعال شدن گزینه درخت بعد از اولین استفاده است. در واقع از ابتدا باید غیرفعال می‌بود و شما نیازی به انتخاب دفعه اول هم نمی‌داشتید. در نسخه بعد این رفتار را خواهیم داشت. توجه داشته باشید که شما در حال استفاده از فرمی هستند که اصولا برای درج roleها پیش‌بینی شده است و طبیعی است که به جز role نتوانید چیز دیگری در آن درج کنید. اگر هم درج کنید طبیعی است که بعد از بازخوانی دیگر در آن فهرست نشود چون آنچه درج کرده‌اید role نیست! (توجه دارید که این با داشتن فرم دیگری که در آن این انتخاب آزاد باشد در تناقض نیست و در صورت نیاز هر دو فرم را می‌توانید به طور همزمان در پایگاه داشته باشید). اصولا فضای E55 فضای شلوغی است و لازم است برای مدیریت بهتر پیچیدگی، محدود کننده‌هایی وجود داشته باشند.

3- از همکاران عزیزم خواهش می‌کنم مفاهیم جنسیت و ملیت و شهرت و مصادیق مورد نیاز از آن‌ها هم به پایگاه اضافه کنند.

موفق باشید.

شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
صفحه 20 از 27 << < 1819202122 > >>