انجمن‌های پشتیبانی

آخرين ارسال 03 تیر 1398 15:53 توسط Niknia
مرحله 3. تولید، تولید‌کننده، روش و مواد
53 پاسخ
مولف پيغام ها

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
17 دی 1397 10:18
سلام،

1- همکارانم شما را در فراخوانی روش‌های تولید تعیین شده به پایگاه داده همراهی خواهند کرد. بعد از فراخوانی مطابق معمول خواهید توانست به ان‌ها ارجاع دهید.

2- تصمیم خوب و مولدی است. همکاران عزیزم زحمت تکمیل محاوره ویرایش را خواهند کشید. رابطه P108 آثار شما را با رخداد تولید آن‌ها مرتبط خواهد کرد. فعالیت‌های تولید را هم در متن ویرایش اثر درج خواهید کرد و نه در فهرستی مستقل. بنابراین در تعیین فعالیت تولید با درج موجودیت مواجه خواهید بود نه با انتخاب آن. در مورد دیگر ویژگی‌های فعالیت تولید هم باید هنگامی که با چیزی مواجه شدید هماهنگی کنیم. در مورد به خصوص ماده سازنده بند بعدی را بخوانید.

3- اگر به مواد سازنده موزه بریتانیا ارجاع می‌دهید بله لطفا آن‌ها را هم فهرست کنید. اما به نظر می‌رسد که مناسب‌ترین روش برای ارجاع به آن‌ها از طریق P45 باشد. به این ترتیب آن‌ها مستقیما با آثار مرتبط خواهند بود نه با فعالیت تولید آن‌ها. در واقع از نظر جایگاه بیشتر شبیه به نوع اثر هستند و جا داشت که در همان فاز اول به آن‌ها بپردازیم.

4- انتخاب خوبی است.

موفق باشید

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
17 دی 1397 16:28
سلام،

محاوره ویرایش آثار شما به روز شده است. می‌توانید فعالیت تولید آثار خود را ثبت کنید. روش تولید منسوب به هر فعالیت را هم می‌توانید از مجموعه روش‌هایی که مشخص کرده بودید تعیین کنید.

موفق باشید

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
17 دی 1397 21:30

سلام،

ممنونم از زحمات و توضیحات شما.

موجودیت فعالیت تولید را برای دو اثر n4 و n5 (ردیف‌های 23 و 24) درج کردم. پس از ذخیره شناسۀ یکتای فعالیت کشف هم تغییر پیدا کرد.

با سپاس فراوان و احترام

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
18 دی 1397 00:02

سلام،

1. فهرست Material و شناسه موزه بریتانیای هریک را در فایل پیوست با رنگ سبز مشخص کردم. در مجموع نیاز است که 17 شناسه از مستندات موزه بریتانیا فراخوانی شود. ممنون می‌شوم ملاحظه بفرمائید.

2. احتمال زیاد لازم باشد که باز هم به فهرست روش تولید و ماده سازنده، شناسه‌هایی را اضافه کنم، آیا امکان درخواست مجدد برای فراخوانی آنها و زحمت دوباره وجود دارد؟ یا اینکه همین الان فهرست را کامل کنم؟

3. نکتۀ سوم مندرج در پیام (10:18 تاریخ 17 دی) که فرمودید: " اما به نظر می‌رسد که مناسب‌ترین روش برای ارجاع به آن‌ها از طریق P45 باشد. به این ترتیب آن‌ها مستقیما با آثار مرتبط خواهند بود نه با فعالیت تولید آن‌ها. در واقع از نظر جایگاه بیشتر شبیه به نوع اثر هستند و جا داشت که در همان فاز اول به آن‌ها بپردازیم." با این فهرست که منافاتی ندارد؟ در هر صورت باید شناسه‌ها را از موزه بریتانیا بازیابی می‌کردیم؟

با احترام و سپاس فراوان بابت زحمات

Materials--BM URI_1st ed.xlsx

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
18 دی 1397 11:00
سلام،

مشکل ظهور فعالیت‌های تولید زیر فعالیت‌های کشف با تعریف مجدد فرم ویرایش آثار حل شد. می‌توانید استفاده بفرمایید.

1- همکاران عزیزم زحمت انتقال مواد سازنده را به پایگاه شما خواهند کشید.

2- مشکلی نیست. هر چند اگر چنین انتقال‌هایی به یکبار انجام شوند احتمال خطا خیلی کمتر است. بهتر است فهرست کاملی تهیه بفرمایید تا موارد جدید آن منتقل شوند.

3- خیر منافاتی ندارد. در هر صورت باید موجودیت‌ها از موزه بریتانیا منتقل شوند.

موفق باشید.

شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
صفحه 2 از 11 << < 12345 > >>