سلام،
"پس از درج محدوده شما باید این محدوده را در صفحه نخست نمایش دهید برای اینکار از قسمت پیکربندی در سمت راست صفحه تنظیمات صفحه نخست را انتخاب کرده در برگه صفحه نخست از لیست صفحات نخست، مدیریت را انتخاب کنید بر روی آن دابل کلیک کنید یا ویرایش را بزنید که بتوانید تغییراتی را بر روی آن انجام دهید. از پنجره طراحی فرم یک متن ثابت در یکی از فیلدهای این صفحه بگذارید برای گذاشتن متن ثابت آنرا در فیلد مورد نظر Drag & Drop کنید. پس از آن پنجرهای باز میشود که در برگه محتوی عنوان مناسب را درج کنید و سپس در برگه پیوند از منوی کشویی عملیات، اجرای گزارش را انتخاب نمایید. پس از انتخاب اجرای گزارش مجددا گزینه درج را زده و محدوده مورد نظر خود را انتخاب کنید و تصویب کنید تا تمام پنجرهها بسته شود. حال تنظیمات را بسته به صفحه اصلی پایگاه بروید یکبار بازخوانی (رفرش) کنید تا محدوده (فهرست) جدید را در این صفحه ببینید بر روی آن کلیک کنید تا وارد شوید همانند قبل که تصاویر را ایجاد کردید اینبار نقشه مورد نظر خود را درج نمایید."
در حال انجام این قسمت از فرمایش خانم قاسمی هستم ولی برای درج متن ثابت فکر میکنم خطا میکنم. لطفا تصویر پیوست را ملاحظه بفرمایید. نمیتوانم آن پنجرهای که اشاره فرمودند را ببینم تا مثلا متن «نقشهها» را اضافه کنم.
با احترام و سپاس فراوان