سلام،
ببخشید، فکر کنم نباید همزمان با آپلود شدن پیوست (کاری که در gmail) انجام میدهم، دکمه ارسال را بزنم.
با احترام
در درخت طراحی بالاتر از جایی که در تصویر علامت گذاشتهاید دو "تقسیم ناحیه" میبینید. روی هر دو اینها کلیک دوتایی کنید و در محاورهای که ظاهر میشود گزینه "در طراحی تمام سطر و ستونها * در نظر گرفته شوند" را علامتگذاری کنید. حالا روی فرم کلیک کنید نواحی بهتر دیده میشوند. حالا متن ثابت را روی ناحیه مناسبی که حالا بهتر دیده میشود، کشیده و رها کنید. مثلا در ناحیهای که در زیر گزینه "تصاویر" وجود دارد.
موفق باشید
نمیدانم چه خطایی انجام میدهم که فقط خود متن تصویر را کشیدن «متن ثابت: تصاویر» جا به جا میکند؟ نه اینکه امکان درج عنوان جدیدی بوجود آید.
با احترام و سپاس فراوان
متن ثابت را باید با کشیدن "دکمه"ای با همین عنوان از بالای پنجرهای که درخت طراحی در آن هست و رها کردن آن بر روی فرمی که در حال طراحی آن هستید انجام دهید. شما قاعدتا با "تصاویر" که از پیش روی صفحه هست یا نماینده آن "متن ثابت: تصاویر" که در درخت طراحی است نباید کاری داشته باشید.
سلام و خسته نباشید،
حالا متوجه شدم و انجام شد. نقشهها را درج کردم. بقیه مسیر را دنبال میکنم. امیدوارم از عهدهاش بربیام.
خیلی ممنونم از راهنمایی شما.