انجمن‌های پشتیبانی

آخرين ارسال 07 تیر 1399 09:52 توسط Niknia
مرحله 4. محتوا
82 پاسخ
مولف پيغام ها

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
08 بهمن 1397 14:07
سلام،
سپاسگزارم از لطف شما و سرکار خانم‌ها رمضانی و قاسمی.
من هم جداول این بخش را تکمیل خواهم کرد.
با احترام

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
08 بهمن 1397 19:48
سلام،

اینبار به جای اضافه کردن یک ورودی جدید برای ثبت فعالیت مرمت، ورودی پیشین که برای ثبت فعالیت تولید اثر داشتیم "ارتقاء" پیدا کرد. یعنی حالا با استفاده از همان فیلد نه تنها رخداد تولید اثر بلکه رخداد مرمت اثر نیز قابل ثبت است. این کار بر این مبنا انجام شده است که در واقع هم تولید و هم مرمت نوعی تغییر یا Modification اثر هستند. واضح است که در هنگام ثبت مقدار باید تصمیم مناسب در مورد نوع موجودیت جدید و مشخصه متناسب با آن را بگیرید.

فیلدهایی که برای ثبت جزییات هر رخداد پیش‌بینی شده است هم به هر دو نوع فعالیت مربوط است و در هنگام ثبت آن‌ها هم باید توجه داشته باشید که برای هر فعالیت کدامیک از آن‌ها باید مقداردهی شوند. البته بیشتر موارد مثل زمان و مکان و کنش‌گر و یادداشت برای هر دو دسته مشترک هستند.

موفق باشید.

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
08 بهمن 1397 20:21
سلام و خسته نباشید،
خیلی ممنونم از توضیحات شما. نکته خیلی جالبی بود که من اصلا روی الگو به آن توجه نداشتم.
با احترام و سپاس فراوان

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
10 بهمن 1397 21:48

سلام،

برای ثبت روش مرمت (البته در محاوره ویرایش ما تحت عنوان "روش تولید" نمایش داده می‌شود) فکر نمی‌کنم اطلاعات اصطلاحنامه‌ای موزه بریتانیا در اختیار باشد. در تزاروس Getty توانستم مدخل‌های مرتبط با روش مرمت نظیر  washing (cleaning)، refitting، stabilizing ،cleaning را بازیابی کنم. نمی‌دانم چقدر امکان استفاده از این اطلاعات را در ققنوس داریم. ممنون می‌شوم راهنمائی بفرمائید.

با سپاس و احترام

کاربر ارشد

کاربر ارشد

--
11 بهمن 1397 01:51

سلام،

اطلاعات مربوط به مکان مرمت و کنش‌گران دست‎اندرکار مرمت برخی از آثار را ثبت کردم. اطلاعات مربوط به بازه زمانی را نمی‌توانم دقیقا ثبت کنم. در مورد ثبت دوره زمانی، هم نمی‌دانم الان در چه دوره زمانی (Persian یا ...) هستیم؟! 

با احترام

پی‌نوشت 1. چنانچه صلاح می‌دانید این بحث را در موضوع مستقل دیگری در فروم (مرمت و مالکیت آثار) ادامه دهیم.

پی‌نوشت 2. در ققنوس، معادل انگلیسی واژه‌های "سرپرست" و "مالک" چه هستند؟

شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
صفحه 10 از 17 << < 89101112 > >>